Zupa błyskawiczna: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Szoferka. Autor wycofanej wersji to 84.234.0.67.)
Linia 4: Linia 4:
* Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel i ciastka.
* Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel i ciastka.
* Największym potentatem na rynku jest zupka robiona w [[Radom]]iu. Nie smakuje jak chińska.
* Największym potentatem na rynku jest zupka robiona w [[Radom]]iu. Nie smakuje jak chińska.
* Jest głównym pożywieniem studentów.


{{stubkuch}}
{{stubkuch}}

Wersja z 17:21, 19 paź 2007

Zupka chińska – danie wynalezione przez Japończyka Momofuku Ando jako recepta na głód. Ostatecznie wylądowała na półkach supermarketów jako substytut jedzenia, suplement diety lub specyfik przeczyszczający. Z cech pozytywnych po przyrządzeniu wymienimy temperaturę i objętość.

Ciekawostki

  • Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel i ciastka.
  • Największym potentatem na rynku jest zupka robiona w Radomiu. Nie smakuje jak chińska.

Szablon:Stubkuch