Zupa błyskawiczna: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to 83.30.87.247. Autor wycofanej wersji to 87.239.216.17.)
Linia 5: Linia 5:
* Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu
* Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu
* Główne danie studentów i innych ludzi leniwych.
* Główne danie studentów i innych ludzi leniwych.
* ''Rosół z kury'' produkowany w wyżej wymienionym mieście ze świeżego mięska, świeżo upolowanego szczura.


Smacznego!
{{stubkuch}}
{{stubkuch}}



Wersja z 22:43, 13 maj 2008

Zupka chińska – danie wynalezione przez Japończyka Momofuku Ando jako recepta na głód. Ostatecznie wylądowała na półkach supermarketów jako substytut jedzenia, suplement diety lub specyfik przeczyszczający. Z cech pozytywnych po przyrządzeniu wymienimy temperaturę i objętość.

Ciekawostki

  • Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel i ciastka.
  • Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu
  • Główne danie studentów i innych ludzi leniwych.
  • Rosół z kury produkowany w wyżej wymienionym mieście ze świeżego mięska, świeżo upolowanego szczura.

Smacznego! Szablon:Stubkuch