Zupa błyskawiczna: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to 88.156.65.7. Autor wycofanej wersji to 83.16.83.54.) |
|||
Linia 4: | Linia 4: | ||
* Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel i ciastka. |
* Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel i ciastka. |
||
* Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu |
* Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu |
||
* Główne danie ludzi leniwych. |
* Główne danie studentów i innych ludzi leniwych. |
||
* ''Rosół z kury'' produkowany w wyżej wymienionym mieście ze świeżego mięska, świeżo upolowanego szczura. |
* ''Rosół z kury'' produkowany w wyżej wymienionym mieście ze świeżego mięska, świeżo upolowanego szczura. |
||
* |
*zupy błyskawiczne z reguły są niedrogie często stanowią ważny element diety osób nie przywiązujących wagi do jedzenia jak np. studenci albo kloszardzi. |
||
Smacznego! |
Smacznego! |
Wersja z 13:37, 24 lip 2008
Zupka chińska – danie wynalezione przez Japończyka Momofuku Ando jako recepta na głód. Ostatecznie wylądowała na półkach supermarketów jako substytut jedzenia, suplement diety lub specyfik przeczyszczający. Z cech pozytywnych po przyrządzeniu wymienimy temperaturę i objętość.
Ciekawostki
- Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel i ciastka.
- Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu
- Główne danie studentów i innych ludzi leniwych.
- Rosół z kury produkowany w wyżej wymienionym mieście ze świeżego mięska, świeżo upolowanego szczura.
- zupy błyskawiczne z reguły są niedrogie często stanowią ważny element diety osób nie przywiązujących wagi do jedzenia jak np. studenci albo kloszardzi.
Smacznego! Szablon:Stubkuch