Zupa błyskawiczna

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru

Zupka chińska – danie wynalezione przez Japończyka Momofuku Ando jako recepta na głód. Ostatecznie wylądowała na półkach supermarketów jako substytut jedzenia, suplement diety lub specyfik przeczyszczający. Z cech pozytywnych po przyrządzeniu wymienimy temperaturę i objętość. Taką zupkę możemy kupić w każdym przydrożnym sklepie za jedyną złotówkę!

Są różne poradniki jedzenia takowej zupki,jednakże najlepszy poradnik został nakręcony na youtubie przez użytkownika Astalavistę. Siedział przy nim napewno bardzo długo! Aby znaleźć ten poradnik należy wpisać na youtube Astalavista Bejbe.

Ciekawostki

  • Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel, kapelusze i ciastka.
  • Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu
  • Główne danie studentów i innych ludzi leniwych.
  • Rosół z kury produkowany w wyżej wymienionym mieście ze świeżego mięska, świeżo upolowanego szczura.
  • zupy błyskawiczne z reguły są niedrogie często stanowią ważny element diety osób nie przywiązujących wagi do jedzenia jak np. studenci albo kloszardzi.

Smacznego! Szablon:Stubkuch