McDonald’s: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Linia 37: Linia 37:
[[es:McDonalds]]
[[es:McDonalds]]
[[it:McDonald]]
[[it:McDonald]]
[[ja:マクドナルド]]
[[nl:McDonalds]]
[[nl:McDonalds]]
[[pt:McDonald's]]
[[pt:McDonald's]]
[[sv:McDonald's]]
[[zh-tw:麥當勞]]
[[zh-tw:麥當勞]]

Wersja z 00:43, 24 sty 2007

Japoński odłam McDonalda
Typowy klient
Nowy produkt – dynia

McDonald's – sieć restauracji połaczonych z rzeźnią świń, z których wyrabia się produkty z 90-procentową zawartościa tłuszczu, 9-procentową – papieru toaletowego i kilkoma promilami mięsa oraz innych substratów z Biedronki.

McDonald's z czasem stał się globalnym trucicielem, niszcząc nawet swą Matuszkę Amerykę. Zajmuje się sprzedażą smacznej, acz zatrutej żywności, takiej jak frytki i inne gastronomiczne śmieci. Działania roczne bojówki są 30-krotnie wyższe od liczby zabitych w czasie ataku na WTC. Założycielem był niejaki Ronald McDonald.

Coś więcej o samych restauracjach:

Wystrój wnętrz

Klimaty polskiej wiochy: pola, lasy, łąki, stawy itp.

Stali klienci

Głównie grube dzieciaki, które przychodzą tam, żeby wspólnie poogladać relacje z przemówień Rapera Big Kolo, posłuchać audycji Rapera Big Kolo oraz zaplanować dalsze akcje przeciwko TVP, PO itp. Z usług McDonald'sów korzysta też siła robocza, a także członkowie PiS i LPR (z Romkiem Giertychem na czele).

Wartość energetyczna

Liczba kalorii w dziennej partii produkcyjnej wszystkich kanapek McDonalda wynosi 1 megabułę.

Początki

Pierwsze lokale powstawały jako wygodniejsza i bardziej estetyczna alternatywa dla toj-tojek, z czasem dobudowano małe barki, w których podawano produkty mające działanie moczopędne i przeciwdziałające obstrukcji.

Zobacz też:


Szablon:Spożywcze