Mięso: Różnice pomiędzy wersjami
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Sir Damiinho. Autor wycofanej wersji to 88.199.129.34.) |
|||
Linia 1: | Linia 1: | ||
[[grafika:Mmpr-al-bulkskull.jpg|thumb|right|240px|Pozerzy]] |
[[grafika:Mmpr-al-bulkskull.jpg|thumb|right|240px|Pozerzy]] |
||
'''Mięso''' – kontrowersyjna substancja spożywcza produkowana obecnie z [[ropa naftowa|ropy naftowej]] przez wielkie sieci [[hipermarket]]ów. Produkcja mięsa z ropy naftowej została zapoczątkowana przez [[pozer]]ów. Pozerzy stworzyli wspaniałą przyszłość dla nas, mas niedouczonych, dzięki nim mięso jest różowe (przez pierwsze pięc minut) a niebo niebieskie (przez jeszcze 4,5 mld lat). Często jest używane do rzucania, co budzi sprzeciw opinii publicznej, która twierdzi, że mięso też człowiek. |
'''Mięso''' – kontrowersyjna substancja spożywcza produkowana obecnie z [[ropa naftowa|ropy naftowej]] przez wielkie sieci [[hipermarket]]ów. Produkcja mięsa z ropy naftowej została zapoczątkowana przez [[pozer]]ów. Pozerzy stworzyli wspaniałą przyszłość dla nas, mas niedouczonych, dzięki nim mięso jest różowe (przez pierwsze pięc minut) a niebo niebieskie (przez jeszcze 4,5 mld lat). Często jest używane do rzucania, co budzi sprzeciw opinii publicznej, która twierdzi, że mięso też człowiek. |
||
Zakład mięsny u krystiana zadebiutował najwieksza iloscia kaszanki w sklepie .próbuje on wprowadzic kiełbase w sklepikach szkolnych.Jego firma rozpowszechnia Nidzickie mieso na skale swiatowa . Teraz kazdy chwali sobie polskie mieso a to wszystko dzieki sklepa miesnym u krychy. |
|||
==Skład== |
==Skład== |
||
Mięso składa się z mieszaniny naturalnych [[węglowodór|węglowodorów]] gazowych (dane z [[Wikipedia|Wikipedii]]), [[kwas siarkowy|kwasu siarkowego]], [[asfalt]]u, [[beton]]u, oraz polepszaczy smakowo-zapachowych: E 123, E 234, E 345, E 658, E 677, E 836, E 456, E 589, E 896, E 7980, E 9578, E 24524, E 42546, E 24563576, E 463457456867, E 4365768578956345, a także najdoskonalszego z nich: E 3453564575686584563141346427, dzięki któremu osiąga ten piękny [[kolor różowy|różowy kolor]]. |
Mięso składa się z mieszaniny naturalnych [[węglowodór|węglowodorów]] gazowych (dane z [[Wikipedia|Wikipedii]]), [[kwas siarkowy|kwasu siarkowego]], [[asfalt]]u, [[beton]]u, oraz polepszaczy smakowo-zapachowych: E 123, E 234, E 345, E 658, E 677, E 836, E 456, E 589, E 896, E 7980, E 9578, E 24524, E 42546, E 24563576, E 463457456867, E 4365768578956345, a także najdoskonalszego z nich: E 3453564575686584563141346427, dzięki któremu osiąga ten piękny [[kolor różowy|różowy kolor]]. |
Wersja z 13:13, 17 mar 2010
Mięso – kontrowersyjna substancja spożywcza produkowana obecnie z ropy naftowej przez wielkie sieci hipermarketów. Produkcja mięsa z ropy naftowej została zapoczątkowana przez pozerów. Pozerzy stworzyli wspaniałą przyszłość dla nas, mas niedouczonych, dzięki nim mięso jest różowe (przez pierwsze pięc minut) a niebo niebieskie (przez jeszcze 4,5 mld lat). Często jest używane do rzucania, co budzi sprzeciw opinii publicznej, która twierdzi, że mięso też człowiek.
Skład
Mięso składa się z mieszaniny naturalnych węglowodorów gazowych (dane z Wikipedii), kwasu siarkowego, asfaltu, betonu, oraz polepszaczy smakowo-zapachowych: E 123, E 234, E 345, E 658, E 677, E 836, E 456, E 589, E 896, E 7980, E 9578, E 24524, E 42546, E 24563576, E 463457456867, E 4365768578956345, a także najdoskonalszego z nich: E 3453564575686584563141346427, dzięki któremu osiąga ten piękny różowy kolor.
Do połowy XX w. mięso wyrabiano ciemnogrodzkimi, katolickimi metodami z ciał biednych krówek, świnek, kaczuszek (o, pardon, kaczki dzisiaj już nie są pod ochroną...!), kurek, czy wielbłądów i koni.
Kontrowersje wokół mięsa
Mięso produkowane katolickimi metodami, poprzez ubój biednych zwierzątek stało się przedmiotem obrony ze strony mądrych i postępowych środowisk, oświeconych żarówkami firmy Osram. Środowiska te wykazały niezbicie, iż zabijanie zwierzątek na mięso jest niezgodne z ich światopoglądem i wobec tego wszyscy powinni się do niego dostosować, bo jak nie...
Od tej pory, w porozumieniu z proekologicznie nastawionymi właścicielami hipermarketów, mięso zaczęto produkować z mniej kontrowersyjnych (według ekologów) składników, przez co zniknęły wszelkie kontrowersje, zaś całe społeczeństwo teraz może bez przeszkód dążyć do świetlanej przyszłości, zarysowanej światłą postępową myślą.
Zobacz też