Świnia domowa
Świnia domowa – domowa odmiana dzikiej lochy.
Przygotowanie
W celu jej oswojenia należy posiadać łopatę, sznurek (tzw. szpagat),worek piachu, betoniarkę(ew. może być nocnik i kijasek,ale mała świnka wyjdzie) oraz kogoś do pomocy. Jak ją przygotować? Nic prostszego! Najpierw ustawiamy betoniarkę...I podłączamy do prądu (nie wspomniałem o prądzie? O sh**!!!Musisz troche sobie przynieść we wiadrze...).Nooo...Jeżeli betoniara już pracuje to...JEST NIEZGODNA Z ZASADAMI BHP! A jeżeli nie, to ją włącz. Teraz wysyp worek piachu do środka i zamieszaj łopatą (hahaha!Dlatego żaden rolnik nie rozmnaża tak świnek!).Ew. oderwane kończyny i zęby wrzuć do środka. Teraz wyłączyć betoniarkę i wylać naszą proto-świnię do wiadra/taczek. Teraz jeszcze tylko zarzucić pętelkę na szyję (świni,nie sobie!) i już jest gotowa. Teraz pewnie pojawi się pytanie: a po co ktoś do pomocy? Już tłumaczę-świnki zrobione w ten sposób są wredne,i trzeba je ujeżdżać...Miłej zabawy!
Tutaj mamy film instruktażowy: http://www.youtube.com/watch?v=mfMhN8LiSAA
Prrzykład prawidłowo "ujechanej" świni(bo grzeczna jest) http://www.youtube.com/watch?v=LlftGT9YXY4
Tak przygotowaną świnię można rozpołowić, poćwiartować, poósemkować, poszesnastkować, a nawet potrzydziestkodwójkować.