McDonald’s

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Niemiecki odłam McDonalda.
Typowy klient
Nowy produkt - dynia

McDonald – sieć restauracji połaczonych z żeźnią świń, z której wyrabia sie produkty z 90-procentową zawartościa tłuszczu 9-procentową papieru toaletowego i kilkoma promilami miesa jak i innych substratów z Biedronki

McDonald z czasem stał sę globalnym trucicielem, niszcząc nawet swą Matuszkę Amerykę. Zajmuje się sprzedażą smacznej, acz zatrutej żywności, takiej jak frytki i inne gastronomiczne śmieci. Działania roczne bojówki są 30 krotnie wyższe od liczby zabitych w czasie ataku na WTC. Założycielem był niejaki Ronald McDonald.

Coś więcej o samych restauracjach:

Wystrój wnętrz

Klimaty polskiej wiochy: pola, lasy, łąki, stawy itp.

Stali klienci

Głównie Grube dziecioki, które przychodzą tam, żeby wspólnie poogladać relacje z przemówień Rapera Big Kolo, posłuchac audycji Rapera Big Kolo oraz zaplanować dalsze akcje przeciwko TVP, Klasycznej muzyki, PISowi itp. Z usług McDonaldow korzysta też siła robocza, członkowie PO, LPR z Romkiem Giertychem na czele.

Wartość energetyczna

Ilość kalorii w dziennej partii produkcyjnej wszystkich kanapek McDonalda wynosi 1 megabułę.


Szablon:Spożywcze