McDonald’s

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Wersja z dnia 21:15, 10 cze 2006 autorstwa Telefon (dyskusja • edycje) (Redakcja + link zewn.)
Niemiecki odłam McDonalda
Typowy klient
Nowy produkt – dynia

McDonald – sieć restauracji połaczonych z rzeźnią świń, z których wyrabia sie produkty z 90-procentową zawartościa tłuszczu, 9-procentową – papieru toaletowego i kilkoma promilami mięsa oraz innych substratów z Biedronki.

McDonald z czasem stał się globalnym trucicielem, niszcząc nawet swą Matuszkę Amerykę. Zajmuje się sprzedażą smacznej, acz zatrutej żywności, takiej jak frytki i inne gastronomiczne śmieci. Działania roczne bojówki są 30-krotnie wyższe od liczby zabitych w czasie ataku na WTC. Założycielem był niejaki Ronald McDonald.

Coś więcej o samych restauracjach:

Wystrój wnętrz

Klimaty polskiej wiochy: pola, lasy, łąki, stawy itp.

Stali klienci

Głównie grube dziecioki, które przychodzą tam, żeby wspólnie poogladać relacje z przemówień Rapera Big Kolo, posłuchac audycji Rapera Big Kolo oraz zaplanować dalsze akcje przeciwko TVP, PiS-owi itp. Z usług McDonaldów korzysta też siła robocza, a także członkowie PO i LPR (z Romkiem Giertychem na czele).

Wartość energetyczna

Liczba kalorii w dziennej partii produkcyjnej wszystkich kanapek McDonalda wynosi 1 megabułę.

Zobacz też:

The Meatrix

Szablon:Spożywcze