Nonsensopedia:Gwóźdź 2019/Asdi144/1017032558: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(nowa strona) |
|||
Linia 1: | Linia 1: | ||
{{GW2019|Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.|Nouvelle |
{{GW2019|Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.|Nouvelle cuisine|Asdi144}} |
Wersja z 17:25, 17 paź 2019
Wróć do strony głównej konkursu
Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.
- Z artykułu: Nouvelle cuisine
- Zgłaszający: Asdi144