Hot-dog: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Linia 4: | Linia 4: | ||
Przepis na sos |
Przepis na sos |
||
2 szklanki (o poj. 1 hektolitra) wódki |
2 szklanki (o poj. 1 hektolitra) wódki ([[wódka]])<br> |
||
2 hektolitry spirytusu 99% |
2 hektolitry spirytusu 99% ([[spirytus]])<br> |
||
10 hektolitrów wermunta |
10 hektolitrów wermunta ([[wermunt]])<br> |
||
wszystko razem wymieszać i zagotować na piecu wódko-oszczędnym |
wszystko razem wymieszać i zagotować na piecu wódko-oszczędnym |
Wersja z 20:24, 29 gru 2005
hot-dog ang. Gorący pies
jest to pies grzany na piecu wódko-oszczędnym włożony do bułki i polany sosem
Przepis na sos
2 szklanki (o poj. 1 hektolitra) wódki (wódka)
2 hektolitry spirytusu 99% (spirytus)
10 hektolitrów wermunta (wermunt)
wszystko razem wymieszać i zagotować na piecu wódko-oszczędnym
polać gorącego psa, zjeść i wyżygać