Restauracja: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(cytat) |
|||
Linia 1: | Linia 1: | ||
{{cytat|-Proszę pana, a na tym mięsie jest pająk<br/> |
{{cytat|-Proszę pana, a na tym mięsie jest pająk<br/> |
||
-Nie gadaj tyle, tylko wpychaj do środka|Rozmowa praktykanta z szefem kuchni}} |
-Nie gadaj tyle, tylko wpychaj do środka|Rozmowa praktykanta z szefem kuchni}} |
||
{{cytat|-Panie kelnerze, proszę spróbować mojej zupy<br/> |
|||
-A co za zimna?-Nie-Za gorąca?-Nie!-Panie, spróbuj pan tę zupę a nie gadaj.<br/> |
|||
-No dobrze. A gdzie jest łyżka?-No właśnie.|Przykładowy kelner}} |
|||
{{t}} miejsce, gdzie można zjeść bez konieczności gotowania, zgubić kartę kredytową i wyznać miłość pryszczatej dziewczynie. Tutaj kelner rozbija schabowe butem, aby były bardziej miękkie, oraz aby nadać im lepszy smak. |
{{t}} miejsce, gdzie można zjeść bez konieczności gotowania, zgubić kartę kredytową i wyznać miłość pryszczatej dziewczynie. Tutaj kelner rozbija schabowe butem, aby były bardziej miękkie, oraz aby nadać im lepszy smak. |
Wersja z 20:07, 26 kwi 2013
-Proszę pana, a na tym mięsie jest pająk
-Nie gadaj tyle, tylko wpychaj do środka
- Rozmowa praktykanta z szefem kuchni
-Panie kelnerze, proszę spróbować mojej zupy
-A co za zimna?-Nie-Za gorąca?-Nie!-Panie, spróbuj pan tę zupę a nie gadaj.
-No dobrze. A gdzie jest łyżka?-No właśnie.
- Przykładowy kelner
Szablon:T miejsce, gdzie można zjeść bez konieczności gotowania, zgubić kartę kredytową i wyznać miłość pryszczatej dziewczynie. Tutaj kelner rozbija schabowe butem, aby były bardziej miękkie, oraz aby nadać im lepszy smak.
Rodzaje
- Szablon:Tjak sama nazwa wskazuje można tu zjeść potrawy mleczne, jak np. schabowego, czy kanapki z paprykarzem szczecińskim,jak także wszelakiego rodzaju inne potrawy odgrzewane w mikrofalówkach przez panią Helgę.;
- Szablon:Tłatwy sposób na nabycie otyłości, w przypadku uświadczenia procesu przyrządzania potraw – zjawiska przeciwnego;
- Szablon:Ttreściwa uczta kaloryczna. Podobno najbardziej smakuje niewidomym;
- Szablon:Tdaje możliwość konsumpcji przeróżnego rodzaju mięsa, głównie ze zwierząt domowych, lub kanałowych.
To jest tylko zalążek artykułu z dziedziny sztuki kulinarnej. Jeśli wiesz co jesz – rozbuduj go.