Cukier: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (kategoria w dół raczej)
M (Jak zwykle ;>)
Linia 2: Linia 2:
Cukier w kostkach to jedna z tańszych bombonier dla [[teściowa|teściowej]].
Cukier w kostkach to jedna z tańszych bombonier dla [[teściowa|teściowej]].


Cukier jest produktem ubocznym przy produkcji [[Whiskass]] który jak wiemy produkuje się z [[Burak]]ów (czyt. [[Lepper]]a).
Cukier jest produktem ubocznym przy produkcji [[Whiskass]]a, który jak produkowany jest z [[Burak]]ów.
Wyróżniamy 3 najpopularniejsze rodzaje cukrów:
Wyróżniamy 3 najpopularniejsze rodzaje cukrów:
*Cukier słodki,
*cukier słodki,
*Cukier mniej słodki
*cukier mniej słodki,
*Cukier gorzki
*cukier gorzki,
*cukier w kostkach,
*cukier z biedronki.


[[Kosmici]] bardzo często przylatują na ziemię aby kupić w [[Biedronka|Biedronce]] kilka kilosów curku i potem opchnąć go za fartune [[down]]om ze swojej planety.
[[Kosmici]] bardzo często przylatują na ziemię, aby kupić w [[Biedronka|Biedronce]] kilka kilogramów cukru i potem opchnąć go za fortunę innym ze swojej planety.

[[Rumuni|Rumuńscy]] naukowcy stwierdzili że najbardziej opłaca się kupować cukier w kostkach i potem go rozdrabniać do otrzymania pojedyńczych kryształków.


Rumuńscy naukowcy stwierdzili, że najbardziej opłaca się kupować cukier w kostkach i potem go rozdrabniać do otrzymania pojedynczych kryształków.
{{stubprze}}
[[Kategoria:Przemysł spożywczy]]
[[Kategoria:Przemysł spożywczy]]

Wersja z 16:08, 6 lis 2006

Cukier – biała śmierć, jak czosnek na wampiry, tak cukier na cukrzyków. Cukier w kostkach to jedna z tańszych bombonier dla teściowej.

Cukier jest produktem ubocznym przy produkcji Whiskassa, który jak produkowany jest z Buraków. Wyróżniamy 3 najpopularniejsze rodzaje cukrów:

  • cukier słodki,
  • cukier mniej słodki,
  • cukier gorzki,
  • cukier w kostkach,
  • cukier z biedronki.

Kosmici bardzo często przylatują na ziemię, aby kupić w Biedronce kilka kilogramów cukru i potem opchnąć go za fortunę innym ze swojej planety.

Rumuńscy naukowcy stwierdzili, że najbardziej opłaca się kupować cukier w kostkach i potem go rozdrabniać do otrzymania pojedynczych kryształków. Szablon:Stubprze