Użytkownik:Jasiu Śmietana: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (nawracasz?)
Linia 1: Linia 1:
'''Jasiu Śmietana''' - '''''12%''''' [[tłuszcz|tłuszczu]] Wybitny [[Polska|polski]] prozaik. Tymczasowo mieszkam na [[Onet|Onecie]]. Jestem znany jako "''czwarty wieszcz''", lub ('''''na Onecie''''') "''czwarty leszcz''". Czasem pisze artykuły do [[Katolicki Tygodnik „Tak”|Katolickiego Tygodnika „Tak”]]. Wykładam na [[ICBO]] ('''''Internetowe Centrum Badań Onetowców'''''). Jako [[szlachta|szlachcic]] jestem przywódcą [[śmietanka towarzyska|śmietanki towarzyskiej]].
'''Jasiu Śmietana''' - '''''12%''''' [[tłuszcz|tłószczó]] Wybitny [[Polska|polski]] prozaik. Tymczasowo mjeszkam na [[Onet|Oneće]]. Jestem znany jako "''czfarty wjeszcz''", lóp ('''''na Oneće''''') "''czfarty leszcz''". Czasem piszeł artykóły do [[Katolicki Tygodnik „Tak”|Katolickiego Tygodnika „Tak”]]. Wykładam na [[ICBO]] ('''''Internetowe Centrum Badań Onetowców'''''). Jako [[szlachta|szlahcic]] jestem pszywutcom [[śmietanka towarzyska|śmjetanki toważyskiej]].


== Moje słynne książki ==
== Moje słynne kśonszki ==
* "''Jak napisać TAK przez G?''"
* "''Jak napisać TAK przez G?''"
* "''6 błędów na 5 liter''"
* "''6 błędów na 5 liter''"
* "''Onet - moja pasja''" - '''autobiografia'''
* "''Oned - moia pazja''" - '''autobjografja'''
* "''G jak [[Grzegorz Rasiak|Rasiak]]''"
* "''G jak [[Grzegorz Rasiak|Rasiak]]''"
{{cytaty}}
{{cytaty}}
== Zobacz też ==
== Zobacz tesz ==
*[[Jasiu Śmietana]]
*[[Jasiu Śmietana]]



Wersja z 14:07, 1 mar 2008

Jasiu Śmietana - 12% tłószczó Wybitny polski prozaik. Tymczasowo mjeszkam na Oneće. Jestem znany jako "czfarty wjeszcz", lóp (na Oneće) "czfarty leszcz". Czasem piszeł artykóły do Katolickiego Tygodnika „Tak”. Wykładam na ICBO (Internetowe Centrum Badań Onetowców). Jako szlahcic jestem pszywutcom śmjetanki toważyskiej.

Moje słynne kśonszki

  • "Jak napisać TAK przez G?"
  • "6 błędów na 5 liter"
  • "Oned - moia pazja" - autobjografja
  • "G jak Rasiak"
Noncytaty
Zobacz cytaty:

Zobacz tesz