Restauracja: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(cytat)
Linia 1: Linia 1:
{{cytat|-Proszę pana, a na tym mięsie jest pająk<br/>
-Nie gadaj tyle, tylko wpychaj do środka|Rozmowa praktykanta z szefem kuchni}}

{{t}} miejsce, gdzie można zjeść bez konieczności gotowania, zgubić kartę kredytową i wyznać miłość pryszczatej dziewczynie. Tutaj kelner rozbija schabowe butem, aby były bardziej miękkie, oraz aby nadać im lepszy smak.
{{t}} miejsce, gdzie można zjeść bez konieczności gotowania, zgubić kartę kredytową i wyznać miłość pryszczatej dziewczynie. Tutaj kelner rozbija schabowe butem, aby były bardziej miękkie, oraz aby nadać im lepszy smak.



Wersja z 17:20, 26 kwi 2013

-Proszę pana, a na tym mięsie jest pająk
-Nie gadaj tyle, tylko wpychaj do środka

Rozmowa praktykanta z szefem kuchni

Szablon:T miejsce, gdzie można zjeść bez konieczności gotowania, zgubić kartę kredytową i wyznać miłość pryszczatej dziewczynie. Tutaj kelner rozbija schabowe butem, aby były bardziej miękkie, oraz aby nadać im lepszy smak.

Rodzaje


Salami aka.jpg To jest tylko zalążek artykułu z dziedziny sztuki kulinarnej. Jeśli wiesz co jesz – rozbuduj go.