Hot-dog: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Linia 4: Linia 4:


Przepis na sos
Przepis na sos
2 szklanki (o poj. 1 hektolitra) wódki
2 szklanki (o poj. 1 hektolitra) wódki ([[wódka]])<br>
2 hektolitry spirytusu 99%
2 hektolitry spirytusu 99% ([[spirytus]])<br>
10 hektolitrów wermunta
10 hektolitrów wermunta ([[wermunt]])<br>


wszystko razem wymieszać i zagotować na piecu wódko-oszczędnym
wszystko razem wymieszać i zagotować na piecu wódko-oszczędnym

Wersja z 21:24, 29 gru 2005

hot-dog ang. Gorący pies

jest to pies grzany na piecu wódko-oszczędnym włożony do bułki i polany sosem

Przepis na sos 2 szklanki (o poj. 1 hektolitra) wódki (wódka)
2 hektolitry spirytusu 99% (spirytus)
10 hektolitrów wermunta (wermunt)

wszystko razem wymieszać i zagotować na piecu wódko-oszczędnym

polać gorącego psa, zjeść i wyżygać