Zupa błyskawiczna: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to 83.30.87.247. Autor wycofanej wersji to 87.239.216.17.) |
|||
Linia 5: | Linia 5: | ||
* Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu |
* Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu |
||
* Główne danie studentów i innych ludzi leniwych. |
* Główne danie studentów i innych ludzi leniwych. |
||
* ''Rosół z kury'' produkowany w wyżej wymienionym mieście ze świeżego mięska, świeżo upolowanego szczura. |
|||
Smacznego! |
|||
{{stubkuch}} |
{{stubkuch}} |
||
Wersja z 22:43, 13 maj 2008
Zupka chińska – danie wynalezione przez Japończyka Momofuku Ando jako recepta na głód. Ostatecznie wylądowała na półkach supermarketów jako substytut jedzenia, suplement diety lub specyfik przeczyszczający. Z cech pozytywnych po przyrządzeniu wymienimy temperaturę i objętość.
Ciekawostki
- Zupki nie są robione z kota. Z tego futrzaka można uzyskać jedynie kisiel i ciastka.
- Zupki chińskie są przywożone z Berlina, robione w Radomiu
- Główne danie studentów i innych ludzi leniwych.
- Rosół z kury produkowany w wyżej wymienionym mieście ze świeżego mięska, świeżo upolowanego szczura.
Smacznego! Szablon:Stubkuch