Restauracja: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono poprzednią wersję, jej autor to 79.162.26.41. Autor wycofanej wersji to 89.71.152.218.) |
|||
Linia 20: | Linia 20: | ||
[[Kategoria:Knajpy]] |
[[Kategoria:Knajpy]] |
||
Danie główne w restauracji to zazwyczaj zamrożone,odmrożone i ugotowane nogi kozła w sosie własnym koloru zielonego. |
Wersja z 13:04, 27 kwi 2013
- Proszę pana, a na tym mięsie jest pająk
- Nie gadaj tyle, tylko wpychaj do środka
- Rozmowa praktykanta z szefem kuchni
- Panie kelnerze, proszę spróbować mojej zupy!
- A co za zimna?
- Nie!
- Za gorąca?
- Panie, spróbuj pan tę zupę a nie gadaj.
- No dobrze. A gdzie jest łyżka?
- No właśnie.
- Przykładowy kelner
- Przepraszam,ten kotlet jest świeży czy rozmrożony?
- A co Pan,Sanepid? Bierzesz Pan albo won!
- {{{2}}}
Szablon:T miejsce, gdzie można zjeść bez konieczności gotowania, zgubić kartę kredytową i wyznać miłość pryszczatej dziewczynie. Tutaj kelner rozbija schabowe butem, aby były bardziej miękkie, oraz aby nadać im lepszy smak.
Rodzaje
- Szablon:Tjak sama nazwa wskazuje można tu zjeść potrawy mleczne,mlecznopodobne lub nie przypominające wcale mleka jak np. schabowego,cztery kopytka na krzyż,cukier 5 gramowy za 50 groszy czy kanapki z paprykarzem szczecińskim,jak także wszelakiego rodzaju inne potrawy odgrzewane w mikrofalówkach przez panią Helgę.;
- Szablon:Tłatwy sposób na nabycie otyłości, w przypadku uświadczenia procesu przyrządzania potraw – zjawiska przeciwnego;
- Szablon:Ttreściwa uczta kaloryczna. Podobno najbardziej smakuje niewidomym;
- Szablon:Tdaje możliwość konsumpcji przeróżnego rodzaju mięsa, głównie ze zwierząt domowych, lub kanałowych.
To jest tylko zalążek artykułu z dziedziny sztuki kulinarnej. Jeśli wiesz co jesz – rozbuduj go.