Nonsensopedia:Gwóźdź 2019/Asdi144/1017032558: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Expert3222 przeniósł stronę Nonsensopedia:Gwóźdź 2019/-/1017032558 na Nonsensopedia:Gwóźdź 2019/Asdi144/1017032558 bez pozostawienia przekierowania pod starym tytułem) |
(+ałtor) |
||
Linia 1: | Linia 1: | ||
{{GW2019|Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.|Nouvelle cuisine|Asdi144}} |
{{GW2019|Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.|Nouvelle cuisine|autor=Trujnik|Asdi144}} |
Aktualna wersja na dzień 09:46, 18 paź 2019
Wróć do strony głównej konkursu
Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.
- Z artykułu: Nouvelle cuisine
- Autor: Trujnik
- Zgłaszający: Asdi144