Cytaty:Pascal Brodnicki: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(dzisiejsze cytaty) |
|||
Linia 35: | Linia 35: | ||
* ''Weźmiemy jedną porcji'' |
* ''Weźmiemy jedną porcji'' |
||
* ''..ściptę jeszcze soli'' |
* ''..ściptę jeszcze soli'' |
||
* ''dodajemy jednego jajka'' |
|||
* ''robi się coraz gęściejsze'' |
|||
[[Kategoria:Cytaty|Brodnicki, Pascal]] |
[[Kategoria:Cytaty|Brodnicki, Pascal]] |
Wersja z 18:31, 31 mar 2007
Pascal Brodnicki – cytaty.
- 180 stopnia z termoobiega, więc 200 bez termoobiega.
- ...ściepacką.
- Bierzemy jeden żółtek.
- Damy trosze kurczaka piesowi.
- Dodajemy 3 łyszki oliwa z oliwek.
- Dzisiaj zrobimy kotelet z warchlaka.
- I teraz pokroimy jabuka.
- Kroimy łososza.
- Lubiem, jak są taka krupioce.
- Magda, jak Ci to smakuje?
- Na koniec dodajemy jedna minikostećke przyprawowa Knur.
- Odkroimy kurczakowi siju.
- Potrzebuję teraz myć mojego kalafioru.
- Psikrifka.
- Teraz wbijimy 2 jajko.
- Teraz pokroimy w takom kostećke.
- Dodajemy dwa żółtek.
- Dodam kogel-mogel do środka czekolady.
- Mam tutaj dwa oćipki.
- A teriaz popiepshymi kaćkę.
- Rozkrojone awokado ziawijamy w folie, bo wtedy awokado myśli, że jeśt cala.
- Rozchruszamy twie chosteczki Chnora.
- Zafoliujmy mojego pomidora.
- Jeden cały jajek.
- Ciaś, źeby malthetować naszą paphykę.
- Ile? Z pięć sztuki.
- Razem z odrobinem solem
- To nam da psiękny zapach i posmek
- Poprosiłem rzeźnik, żeby dobrze ją trybował
- Mnięso słociśte
- Ja jem niebieskie, blue po francusku się mówi
- ..który połozimy na talesz
- Weźmiemy jedną porcji
- ..ściptę jeszcze soli
- dodajemy jednego jajka
- robi się coraz gęściejsze