Nonsensopedia:Zalecenia co do pisania haseł: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przekierowanie na Nonsensopedia:Kanciapa)
 
(Nie pokazano 22 wersji utworzonych przez 13 użytkowników)
Linia 1: Linia 1:
#redirect [[Nonsensopedia:Kanciapa]]
Jeśli przeczytałeś już [[Nonsensopedia:Powitanie nowicjuszy|'''to''']], [[Nonsensopedia:Neutralny punkt widzenia|'''to''']] oraz [[Nonsensopedia:Jak pisać, aby nie wyjść na durnia|'''to''']] i [[Nonsensopedia:Kodeks karny|'''to''']] nie zniechęcając się, proponuję przeczytanie jeszcze poniższego tekstu:

'''Parówki''' - wyrób mięsny z drobiu, cielęciny lub wołowiny. Szczególnie dobry ugotowany, usmażony lub poporostu surowy. W chinach parówki służą to czyszczenia rynien i są jedynym jekiem na grzybice odbytu.

Aktualna wersja na dzień 11:49, 27 mar 2007

Przekierowanie do: