Keleris: Różnice pomiędzy wersjami
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Somar. Autor wycofanej wersji to 80.54.105.71.) |
|||
Linia 11: | Linia 11: | ||
# Strzelamy kilka „liści” szyjce. |
# Strzelamy kilka „liści” szyjce. |
||
# Podczas ostatniego „liścia” jednocześnie łapiemy zakrętkę i otwieramy. |
# Podczas ostatniego „liścia” jednocześnie łapiemy zakrętkę i otwieramy. |
||
(w skrócie: i w dupe ją łokciem i z liścia po twarzy oczywiście mówimy o flaszce ino nie o kobiecie) |
|||
Ostatnio zmieniono nazwę na "Amarena", w której odczuwalny jest większe stężenie siarki, zaś słabiej wyczuwalny "landrynkowy" posmak. |
Ostatnio zmieniono nazwę na "Amarena", w której odczuwalny jest większe stężenie siarki, zaś słabiej wyczuwalny "landrynkowy" posmak. |
Wersja z 00:52, 24 mar 2009
Keleris – tanie wino (określane przez producenta jako 'napój winopodobny') dostępne w Biedronce, produkowane przez Bartex we Lwówku.
Pierwsze wrażenie: O kurwa! Pachnie kisielem, a smakuje landrynkami! Mylący smak zabija w nim to co najlepsze, siara wyczuwalna pod koniec trunku. Keleris posiada zdolność przeprowadzenia rozmowy o życiu albo tylko zwykłej, koleżeńskiej pogawędki. Jego cena waha się w granicach 2,89 zł – 3,69 zł. Jednakże sieć sklepów NETTO, widząc jak wspaniały Keleris zdobywa uznanie wśród konsumentów, podwyższyła jego cenę aż do 3,99 zł, co sprawiło, że Keleris stracił wielu klientów, lecz dostał +10 do respectu.
Otwieranie
Podczas otwierania stosujemy następującą procedurę:
- Walimy łokciem w denko.
- Strzelamy kilka „liści” szyjce.
- Podczas ostatniego „liścia” jednocześnie łapiemy zakrętkę i otwieramy.
(w skrócie: i w dupe ją łokciem i z liścia po twarzy oczywiście mówimy o flaszce ino nie o kobiecie)
Ostatnio zmieniono nazwę na "Amarena", w której odczuwalny jest większe stężenie siarki, zaś słabiej wyczuwalny "landrynkowy" posmak. (nieprawda!!! nadal w Netto (a nie w Biedronce) jest dostępny Keleris)
Może zawierać śladowe ilości owoców etykietowych. Nie dziw się, gdy podczas spożywania tego trunku poczujesz pestki.