Słonina: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Amoniak. Autor wycofanej wersji to 89.75.55.61.)
Linia 1: Linia 1:
'''Słonina''' – [[mięso]], wędlina, kawałek świńskiego sadła, czy tam coś jeszcze. Słoninę zaliczyć można jedynie do tłuszczów. Można z niej wytapiać [[smalec]] ze skwarkami. Tak wysmażona wcześniej słoninę można używać jako [[tłuszcz]] do smażenia na wszelkie sposoby schaboszczaków, mielonych itp.
'''Słonina''' – [[mięso]], wędlina, kawałek świńskiego sadła, czy tam coś jeszcze. Słoninę zaliczyć można jedynie do tłuszczów. Można z niej wytapiać [[smalec]] ze skwarkami. Tak wysmażona wcześniej słoninę można używać jako [[tłuszcz]] do smażenia na wszelkie sposoby schaboszczaków, mielonych itp.
W niektórych przypadkach ludzie konsumują słoninę z [[Chleb|pieczywem]] zapijając [[wódka|setką]].
W niektórych przypadkach ludzie konsumują słoninę z [[Chleb|pieczywem]] zapijając [[wódka|setką]].srająm całom noc


{{stubkuch}}
{{stubkuch}}

Wersja z 17:25, 13 paź 2009

Słoninamięso, wędlina, kawałek świńskiego sadła, czy tam coś jeszcze. Słoninę zaliczyć można jedynie do tłuszczów. Można z niej wytapiać smalec ze skwarkami. Tak wysmażona wcześniej słoninę można używać jako tłuszcz do smażenia na wszelkie sposoby schaboszczaków, mielonych itp. W niektórych przypadkach ludzie konsumują słoninę z pieczywem zapijając setką.srająm całom noc

Szablon:Stubkuch