|
|
Linia 14: |
Linia 14: |
|
# {{Poc Vocem}} 20:15, cze 5, 2013 (UTC) Nie... |
|
# {{Poc Vocem}} 20:15, cze 5, 2013 (UTC) Nie... |
|
# {{Argh!}} 09:48, cze 6, 2013 (CEST) EK :< |
|
# {{Argh!}} 09:48, cze 6, 2013 (CEST) EK :< |
|
|
# {{Maasdamer}} 17:05, cze 6, 2013 (UTC) |
|
| |
|
| |
|
# ... |
|
# ... |
Wersja z 18:05, 6 cze 2013
ZAGŁOSUJDYSKUSJAEDYTUJHISTORIALINKUJĄCEUSUŃ
Głosowanie zakończone
|
Rozpoczęcie: 5 czerwca 2013 20:43:30
|
Zakończenie: 6 czerwca 2013 20:43:30
|
Tak... Daewoo Tico 19:43, cze 5, 2013 (UTC)
|
Usunąć
|
Zostawić
|
- Daewoo Tico 19:43, cze 5, 2013 (UTC)
- Nu? 20:15, cze 5, 2013 (UTC) Nie...
- Argh! (dyskusja) 09:48, cze 6, 2013 (CEST) EK :<
- ;> 17:05, cze 6, 2013 (UTC)
|
- ...
|
Dyskusja
|
Jeszcze nikt nie rozpoczął dyskusji... Edytuj ją!
|
Szuru-buru (z węg. sör – piwo, bor – wino) – technika barmańska, polegająca na dosładzaniu piwa węgierskim tokajem. Smakuje jak miód pleśniowy, a na drugi dzień nie odróżniasz języka ojczystego od madziarszczyzny.
Czy nie wiesz…
Że za 300 dolarów można kupić waciki?