McDonald’s: Różnice pomiędzy wersjami
M (zmiana podpisu) |
M ("McDonald" przeniesiono do "McDonald's": prawidłowa nazwa) |
(Brak różnic)
|
Wersja z 02:48, 5 sie 2006
McDonald – sieć restauracji połaczonych z rzeźnią świń, z których wyrabia się produkty z 90-procentową zawartościa tłuszczu, 9-procentową – papieru toaletowego i kilkoma promilami mięsa oraz innych substratów z Biedronki.
McDonald z czasem stał się globalnym trucicielem, niszcząc nawet swą Matuszkę Amerykę. Zajmuje się sprzedażą smacznej, acz zatrutej żywności, takiej jak frytki i inne gastronomiczne śmieci. Działania roczne bojówki są 30-krotnie wyższe od liczby zabitych w czasie ataku na WTC. Założycielem był niejaki Ronald McDonald.
Coś więcej o samych restauracjach:
Wystrój wnętrz
Klimaty polskiej wiochy: pola, lasy, łąki, stawy itp.
Stali klienci
Głównie grube dzieciaki, które przychodzą tam, żeby wspólnie poogladać relacje z przemówień Rapera Big Kolo, posłuchać audycji Rapera Big Kolo oraz zaplanować dalsze akcje przeciwko TVP, PiS-owi itp. Z usług McDonaldów korzysta też siła robocza, a także członkowie PO i LPR (z Romkiem Giertychem na czele).
Wartość energetyczna
Liczba kalorii w dziennej partii produkcyjnej wszystkich kanapek McDonalda wynosi 1 megabułę.
Zobacz też:
The Meatrix – wersja angielska (lepsza)