|
|
Linia 1: |
Linia 1: |
|
[[Grafika:Czacha2.png|22px]][[Użytkownik:Serscull|'''<font color=blue>S</font><font color=darkblue>erscul</font><font color=blue>l</font>''']][[User:Serscull/Ankieta|<sup><span style="text-decoration: blink; overflow: hidden;"> <font color=blue>a</font><font color=darkblue>nkiet</font><font color=blue>a</font></span>]]<noinclude>[[Kategoria:Szablony podpisów|Serscull]]</noinclude> |
|
[[Grafika:Czacha2.png|15px]][[Użytkownik:Serscull|'''<font color=blue>S</font><font color=darkblue>erscul</font><font color=blue>l</font>''']][[User:Serscull/Ankieta|<sup><span style="text-decoration: blink; overflow: hidden;"> <font color=blue>a</font><font color=darkblue>nkiet</font><font color=blue>a</font></span>]]<noinclude>[[Kategoria:Szablony podpisów|Serscull]]</noinclude> |
Wersja z 14:39, 7 sie 2007
Szuru-buru (z węg. sör – piwo, bor – wino) – technika barmańska, polegająca na dosładzaniu piwa węgierskim tokajem. Smakuje jak miód pleśniowy, a na drugi dzień nie odróżniasz języka ojczystego od madziarszczyzny.
Czy nie wiesz…
Że Falenica przez jednych jest nazywana imperium, a przez Otwock niczym?