Dyskusja użytkownika:Unit0007
Kaszk – wyborny posiłek (przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy kaszk niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu)
Sposób przygotowania:
Kaszka BEZ WZGLĘDU NA WSZYSTKO trzeba piec w folii antykaszkowej. W przypadku użycia innej folii zwierze rozedrze folie (proszę nie zapominać ze kaszki SĄ ludożercami) i wyjdzie z piekarnika, by następnie zjeść wszystkich mieszkańców domu. Gdy jednak uda Ci się upiec kaszka w innej folii (prawie niewykonalne) trzeba natychmiast otworzyć piekarnik, by wyleciały trujące opary ze śliny kaszka (folia antykaszkowa pochłonęłaby te opary w trakcie pieczenia).
Jak należy spożywać kaszka:
Zaleca się, przed spożyciem kaszka upewnić się, ze nie jest przeterminowany. Przeterminowane kaszki mogą ożyć w twoim żołądku i zjeść cię od środka. W tym celu należy po upieczeniu kaszka zmierzyć jego temperaturę. Jeśli będzie to zdrowy kaszk, temp. będzie wynosiła 40 stopni Celsjusza. Jeśli kaszk jest przeterminowany termometr pęknie od gorąca.
Uwagi ogólne:
1.Kaszki bardzo nie lubią kotów, dlatego jeśli masz kota należy go wyrzucić przez okno lub wrzucić do muszli klozetowej i spuścić wodę. Kaszki maja nawet własne organizacje antykotowe.
2.Kaszki są bardzo pomysłowe. Próbują dostać się do cudzych domów w najróżniejsze sposoby. Chowają się np w muszli klozetowej lub w lodowce.