Bakalie
Bakalie – kawałki zgniłych, nadpsutych i tym podobnych owoców, których nikt nie chciał kupić (nawet w Lidlu za 0,50 za kilogram). Są one najczęściej skupowane przez sieć sklepów Biedronka, pozbawiane soku, wkładane do solarium na tydzień i przejeżdżane kilkakrotnie przez walec drogowy. Daje to efekt wysuszenia,pozbawienia woni i usunięcia pleśni. Tak spreparowany produkt znajdujemy później w błyszczącym opakowaniu na półce sklepowej. Konsumentami i głównymi smakoszami produktu są wyżeracze zwani „krążownikami hipermarketów”, czyli wygłodzone sępy, co to zarobić nie potrafią na swoje świństwa.Póżniej pakują to świństwo w ciasta i podają gościom. To jest bilet w jedną strone na tamten świat. Nie sprzedane trafiają do lodziarni i są masakrowane i w walane w lody przez co obrzydzaja je wszytkim.