Chrupki
Chrupki – to takie coś, o bliżej nieokreślonym kształcie i kolorze, wyglądające, jak niektórzy sądzą - apetycznie (pozory mylą!), popularne w supermarketach, hipermartekach oraz w co mniejszych spożywczakach. Pokarm pokrewny z chipsami, aczkolwiek te chipsy, które są z kukurydzy, również nazywa się chrupkami. Inne znaczenie: potocznie karma dla psów, kotów, chomików lub innych zwierząt domowych – i tak na jedno wychodzi. Często produkowana z kukurydzy oraz konserwantów, bogata w witaminy i cenny błonnik.
Cechy charakterystyczne[1]
- chrupkie
- wzmagają produkcję kału
- smaczne
- zdrowe (zależy)
- z kukurydzy (w najlepszym wypadku)
- w niektórych przypadkach[2] występują silne gazy (rakotwórcze).
Cechy charakterystyczne dla typowych chrupek
- czerstwo-chrupkie
- powodują nieprzyzwoitą sraczkę
- smaczne (śladowe ilości)
- niezdrowe (zawsze)
- z /bógwieczego.
- w smaku podobne do styropianu
- zawierają śladowe ilości orzechów arachidowych (nikt jeszcze tego nie potwierdził, ze względu na brak składu na opakowaniu)
- produkowane z niezidentyfikowanych chemikaliów
- Chrupki kolorowe zawierają śladowe ilości spermy.
Chrupki o sobie
CHRUPKI NIE MÓWIĄ, IMBECYLU!
Skład
- Stryropian FS (Farfoclowość Styropianowa, czyli ile cm^3 glutów zostanie, po przeżuciu 1m^3) 0.1 - 10%
- Styropian FS 0.2 - 5%
- Powietrze - 10%
- Klej ze znaczków pocztowych - 1%
- Śladowe ilości orzechów - 74%
Uwaga!
- Jesz je tylko sklejając śliną kilka na raz.
Podczas spożywania owego specyfiku zapoznaj się z ulotką dołączoną do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą (ewentualnie weterynarzem), gdyż każda chrupka nieprawidłowo połykana zagraża twojemu życiu, a nawet zdrowiu.