Chleb: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Drobne drobiazgi.)
Linia 5: Linia 5:
* [[Masło]] nadaje chlebowi cechy elektromagnetyczne, dzięki czemu zawsze spada on na [[ziemia|ziemię]] stroną posmarowaną masłem. Jeżeli spadnie drugą stroną, znaczy to, iż posmarowaliśmy złą stronę.
* [[Masło]] nadaje chlebowi cechy elektromagnetyczne, dzięki czemu zawsze spada on na [[ziemia|ziemię]] stroną posmarowaną masłem. Jeżeli spadnie drugą stroną, znaczy to, iż posmarowaliśmy złą stronę.
* Chleb uzyskiwany jest z [[piekarnia|piekarni]] (ewentualnie od [[babcia|babci]]). Zachodzi tu swego rodzaju równowaga, gdyż babcia bierze chleb z piekarni, zaś wszystkie piekarnie kupują chleb od babci.
* Chleb uzyskiwany jest z [[piekarnia|piekarni]] (ewentualnie od [[babcia|babci]]). Zachodzi tu swego rodzaju równowaga, gdyż babcia bierze chleb z piekarni, zaś wszystkie piekarnie kupują chleb od babci.


== Sposób produkcji chleba ==

Nie ma sensu go podawać, bo i tak nikomu nie uda się go upiec.



{{stubkuch}}
{{stubkuch}}

Wersja z 11:34, 1 lut 2007

Chlebjedzenie proste, o właściwościach gąbczastych, służące najczęściej jako równoważnik proporcji masłowo-kanapkowych.

Właściwości

  • Wzór chemiczny chleba wygląda następująco: C6-H8-L12-EB. Doskonale widać, iż połowa jego składu to popularne piwo EB. Tłumaczy to poniekąd, dlaczego chleb smakuje z piwem nawet lepiej niż pizza.
  • Masło nadaje chlebowi cechy elektromagnetyczne, dzięki czemu zawsze spada on na ziemię stroną posmarowaną masłem. Jeżeli spadnie drugą stroną, znaczy to, iż posmarowaliśmy złą stronę.
  • Chleb uzyskiwany jest z piekarni (ewentualnie od babci). Zachodzi tu swego rodzaju równowaga, gdyż babcia bierze chleb z piekarni, zaś wszystkie piekarnie kupują chleb od babci.


Sposób produkcji chleba

Nie ma sensu go podawać, bo i tak nikomu nie uda się go upiec.


Szablon:Stubkuch