Keleris: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M
Linia 9: Linia 9:
Podczas otwierania stosujemy następującą procedurę:
Podczas otwierania stosujemy następującą procedurę:
# Walimy łokciem w [[denko]].
# Walimy łokciem w [[denko]].
# Strzelamy kilka „liści” szyjce.
# Strzelamy kilka „liści” szyjkę.
# Podczas ostatniego „liścia” jednocześnie łapiemy zakrętkę i otwieramy.
# Podczas ostatniego „liścia” jednocześnie łapiemy zakrętkę i otwieramy.



Wersja z 02:18, 29 lip 2008

Etykieta
Słownik
Zobacz w słowniku:
Keleris

Keleristanie wino (określane przez producenta jako 'napój winopodobny') dostępne w Biedronce, produkowane przez Bartex we Lwówku.

Pierwsze wrażenie: O kurwa! Pachnie kisielem, a smakuje landrynkami! Mylący smak zabija w nim to co najlepsze, siara wyczuwalna pod koniec trunku. Keleris posiada zdolność przeprowadzenia rozmowy o życiu albo tylko zwykłej, koleżeńskiej pogawędki. Jego cena waha się w granicach 2,89 zł – 3,69 zł. Jednakże sieć sklepów NETTO, widząc jak wspaniały keleris zdobywa uznanie wśród konsumentów, podwyższyła jego cenę aż do 3,99 zł, co sprawiło, że Keleris stracił wielu klientów, lecz dostał +10 do respectu.

Otwieranie

Podczas otwierania stosujemy następującą procedurę:

  1. Walimy łokciem w denko.
  2. Strzelamy kilka „liści” szyjkę.
  3. Podczas ostatniego „liścia” jednocześnie łapiemy zakrętkę i otwieramy.

Ostatnio zmieniono nazwę na "Amarena", w której odczuwalny jest większe stężenie siarki, zaś słabiej wyczuwalny "landrynkowy" posmak.

Uwaga!!! – może zawierać śladowe ilości owoców etykietowych. Nie warto się więc dziwić jak komuś pestki polecą

Szablon:Stubalk

Szablon:Ok