Magdalena Gessler: Różnice pomiędzy wersjami
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Andrzej19. Ofiarą rewertu jest 31.63.139.72.) |
(nic takiego :)) |
||
Linia 3: | Linia 3: | ||
{{cytat|O Boże! Co to?! Nie pamiętam, żebym to jadła...|'''Magdalena Gessler''' podczas codziennego płukania żołądka}} |
{{cytat|O Boże! Co to?! Nie pamiętam, żebym to jadła...|'''Magdalena Gessler''' podczas codziennego płukania żołądka}} |
||
'''Magdalena Gessler''' (ur. 10 lipca 1953 w [[kuchnia|kuchni]]) – polska malarko-kucharka, |
'''Magdalena Gessler''' (ur. 10 lipca 1953 w [[kuchnia|kuchni]]) – polska malarko-kucharka, znana też jako Magda Geyssler. Właścicielka upadającej sieci [[restauracja|restauracji]] "McGessler". Siostra lewackiego polityka [http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Ikonowicz Piotra Ikonowicza]. |
||
==Życie codzienne== |
==Życie codzienne== |
||
Linia 10: | Linia 10: | ||
==Kuchenne rewolucje== |
==Kuchenne rewolucje== |
||
Pani Magda prowadzi w [[TVN]] program pt. „[[Kuchenne rewolucje]]”. Nadawany w porze obiadowej powoduje u oglądających takież rewolucje, [[wymioty|tyle że żołądkowe]]. W ramach programu dobija upadające restauracje. No początek wyzywa właścicieli od dyletantów, kucharzy od patałachów, kelnerki od pokrak, a wieprzowinę od świń. Potem nakazuje przykręcić [[meble]] do sufitu, zastąpić [[kotlet mielony|mielonego]] stekiem ze [[słoń|słonia]] a jajecznicę - potrawką z [[żółw|żółwia]]. Następnie osobiście wszystko gotuje, miesza, przyprawia przyprawami, trzęsie włosami nad garnkami dodając coś od siebie, po czym wszystko wyrzucane jest na śmietnik, a na [[stół]] wjeżdżają potrawy przywiezione z [[Warszawa|warszawskich]] restauracji kuchmistrzyni. Wszyscy fałszywie się szczerzą do kamery lub płaczą. Na koniec za panią Magdą zamykają się [[drzwi]]. Kiedy te ponownie się otwierają, zazwyczaj staje w nich [[sanepid]]. |
Pani Magda prowadzi w [[TVN]] program pt. „[[Kuchenne rewolucje]]”. Nadawany w porze obiadowej powoduje u oglądających takież rewolucje, [[wymioty|tyle że żołądkowe]]. W ramach programu dobija upadające restauracje. No początek wyzywa właścicieli od dyletantów, kucharzy od patałachów, kelnerki od pokrak, a wieprzowinę od świń. Potem nakazuje przykręcić [[meble]] do sufitu, zastąpić [[kotlet mielony|mielonego]] stekiem ze [[słoń|słonia]] a jajecznicę - potrawką z [[żółw|żółwia]]. Następnie osobiście wszystko gotuje, miesza, przyprawia przyprawami, trzęsie włosami nad garnkami dodając coś od siebie, po czym wszystko wyrzucane jest na śmietnik, a na [[stół]] wjeżdżają potrawy przywiezione z [[Warszawa|warszawskich]] restauracji kuchmistrzyni. Wszyscy fałszywie się szczerzą do kamery lub płaczą. Na koniec za panią Magdą zamykają się [[drzwi]]. Kiedy te ponownie się otwierają, zazwyczaj staje w nich [[sanepid]]. I takim oto cudem restauracja zamiast upadać, upada jeszcze bardziej. |
||
==Prawdopodobieństwa== |
==Prawdopodobieństwa== |
Wersja z 02:48, 31 gru 2011
To smakuje jak gówno...
- Magdalena Gessler w swoim programie
O Boże! Co to?! Nie pamiętam, żebym to jadła...
- Magdalena Gessler podczas codziennego płukania żołądka
Magdalena Gessler (ur. 10 lipca 1953 w kuchni) – polska malarko-kucharka, znana też jako Magda Geyssler. Właścicielka upadającej sieci restauracji "McGessler". Siostra lewackiego polityka Piotra Ikonowicza.
Życie codzienne
Magda Gessler każdego dnia wpieprza 17-daniowe obiady z przystawkami i aperitifem. Zazwyczaj obżera różne restauracje na terenie Polski. Jest typowym padlinożercą, ponieważ co by nie zjadła, śmierdzi trupem. Jest też pierwszą osobą, która zaliczyła kartofla i marchew do mięs.
Obecny mąż Magdaleny Gessler jest chirurgiem plastycznym i jako prezent ślubny dał jej przenośny aparat do liposukcji.
Kuchenne rewolucje
Pani Magda prowadzi w TVN program pt. „Kuchenne rewolucje”. Nadawany w porze obiadowej powoduje u oglądających takież rewolucje, tyle że żołądkowe. W ramach programu dobija upadające restauracje. No początek wyzywa właścicieli od dyletantów, kucharzy od patałachów, kelnerki od pokrak, a wieprzowinę od świń. Potem nakazuje przykręcić meble do sufitu, zastąpić mielonego stekiem ze słonia a jajecznicę - potrawką z żółwia. Następnie osobiście wszystko gotuje, miesza, przyprawia przyprawami, trzęsie włosami nad garnkami dodając coś od siebie, po czym wszystko wyrzucane jest na śmietnik, a na stół wjeżdżają potrawy przywiezione z warszawskich restauracji kuchmistrzyni. Wszyscy fałszywie się szczerzą do kamery lub płaczą. Na koniec za panią Magdą zamykają się drzwi. Kiedy te ponownie się otwierają, zazwyczaj staje w nich sanepid. I takim oto cudem restauracja zamiast upadać, upada jeszcze bardziej.
Prawdopodobieństwa
Prawdopodobnie Magdalena Gessler należy do GTW. W tej sprawie przesłuchany zostanie barszcz z uszkami.