Nonsensopedia:Gwóźdź 2019/Asdi144/1017032558: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(+ałtor)
 
(Nie pokazano 1 wersji utworzonej przez jednego użytkownika)
Linia 1: Linia 1:
{{GW2019|Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.|Nouvelle cuisine|Asdi144}}
{{GW2019|Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.|Nouvelle cuisine|autor=Trujnik|Asdi144}}

Aktualna wersja na dzień 10:46, 18 paź 2019


Wróć do strony głównej konkursu


Nouvelle couisine – sposób gotowania i podawania mikroskopijnej ilości niedogotowanych potraw na ogromnych talerzach, koniecznie wysmarowanych sosem, im mniej sensownie tym lepiej.

Z artykułu: Nouvelle cuisine
Autor: Trujnik
Zgłaszający: Asdi144