Pascal Brodnicki: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Linia 6: Linia 6:
W niektóre dni Pascal prowadzi program (Pascal po proszku !) kulinarny w bloku reklamowym między sportem a pogodą na [[TVP1]]. Przyrządzane potrawy charakteryzują się tym, że każda zawiera [[Mini kosteczka przyprawowa Knorr|mini kostećkę pśiphawową Knorh]]. Nie udało się jednak ustalić, czy kucharz przyrządzi kiedyś potrawę wyłącznie z kosteczek.
W niektóre dni Pascal prowadzi program (Pascal po proszku !) kulinarny w bloku reklamowym między sportem a pogodą na [[TVP1]]. Przyrządzane potrawy charakteryzują się tym, że każda zawiera [[Mini kosteczka przyprawowa Knorr|mini kostećkę pśiphawową Knorh]]. Nie udało się jednak ustalić, czy kucharz przyrządzi kiedyś potrawę wyłącznie z kosteczek.


Od jakiegoś czasu mini kosteczki zostały wyparte przez kostkę "Bulion cielęcy", co sprawiło, że każda potrawa musi zawierać kosteczkę [[Bulion cielęcy Knorr|bulionu cielęcego Knorr]].
Od jakiegoś czasu mini kosteczki zostały wyparte przez kostkę "Bulion cielęcy", co sprawiło, że każda potrawa musi zawierać kosteczkę [[Bulion cielęcy Knorr|bulionu cielęcego Knorr]]. Nawet budyń.


==Zobacz też==
==Zobacz też==

Wersja z 20:03, 15 maj 2009

Pascal – Po Phostu Gotuj
Noncytaty
Zobacz cytaty:

Pascal Brodnicki (ur. 5 września 1976) – znany z anteny TVN półfrancuz, kucharz żyjący w związku partnerskim ze swoim psem. Pascal nie ma zainstalowanych polskich fontów. Jego twarz i francuski akcent nadają charakter potrawom Knorr i oliwie z oliwek. W wolnym czasie zajmuje się malteretowaniem warzyw i owoców. Lubi się chwalić, sze jego pothawy wyglądają zmakowicie.

Mini kosteczka przyprawowa Knorr

W niektóre dni Pascal prowadzi program (Pascal po proszku !) kulinarny w bloku reklamowym między sportem a pogodą na TVP1. Przyrządzane potrawy charakteryzują się tym, że każda zawiera mini kostećkę pśiphawową Knorh. Nie udało się jednak ustalić, czy kucharz przyrządzi kiedyś potrawę wyłącznie z kosteczek.

Od jakiegoś czasu mini kosteczki zostały wyparte przez kostkę "Bulion cielęcy", co sprawiło, że każda potrawa musi zawierać kosteczkę bulionu cielęcego Knorr. Nawet budyń.

Zobacz też

Szablon:Stubbiog