|
|
(Nie pokazano 2 pośrednich wersji utworzonych przez tego samego użytkownika) |
Linia 1: |
Linia 1: |
|
<noinclude>{{Musialnawi}}[[Kategoria:Szablony użytkowników]]</noinclude> |
|
<noinclude>{{:Użytkownik:Musialmati/nawi}}</noinclude> |
|
{| style="float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; width: 242px; border: black ridge 5px; text-align: center; background:Gainsboro" |
|
{| style="float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; width: 242px; border: black ridge 5px; text-align: center; background:Gainsboro" |
|
|
|
|
Aktualna wersja na dzień 20:18, 2 cze 2019
Szuru-buru (z węg. sör – piwo, bor – wino) – technika barmańska, polegająca na dosładzaniu piwa węgierskim tokajem. Smakuje jak miód pleśniowy, a na drugi dzień nie odróżniasz języka ojczystego od madziarszczyzny.
Czy nie wiesz…
Że podarowanie źle dobranych kwiatów może zrujnować ci życie?