|
|
Linia 51: |
Linia 51: |
|
Żegnamy reklamy. |
|
Żegnamy reklamy. |
|
|- |
|
|- |
|
| {{User2|#ffffff|#999999|||[[Plik:Trollface.png|50px]]||Problem, officer?}} |
|
| {{User2|#ffffff|#999999|||[[Plik:TrollfaceProblem.jpg|50px]]||Problem, officer?}} |
|
|- |
|
|- |
|
| {{User2|#ffffff|#999999|||[[Plik:Vuvuzela hits.jpg|50px]]||Ten user lubi słuchać płyt chodnikowych.}} |
|
| {{User2|#ffffff|#999999|||[[Plik:Vuvuzela hits.jpg|50px]]||Ten user lubi słuchać płyt chodnikowych.}} |
Wersja z 17:33, 7 paź 2018
Szuru-buru (z węg. sör – piwo, bor – wino) – technika barmańska, polegająca na dosładzaniu piwa węgierskim tokajem. Smakuje jak miód pleśniowy, a na drugi dzień nie odróżniasz języka ojczystego od madziarszczyzny.
Czy nie wiesz…
Że Jan Olbracht wywołał niekontrolowaną falę samobójstw wśród chłopów, zakazując im siorbania?