Ryż: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(...) |
|||
Linia 3: | Linia 3: | ||
Hodowany głównie w [[Hiny|Hinach]], mało wymagający - pije [[mleko]] i je [[chleb]] ze [[Smalec|smalcem]], rośnie na [[Krzak|krzewach]] w kilogramowych woreczkach. |
Hodowany głównie w [[Hiny|Hinach]], mało wymagający - pije [[mleko]] i je [[chleb]] ze [[Smalec|smalcem]], rośnie na [[Krzak|krzewach]] w kilogramowych woreczkach. |
||
Znacznym sukcesem mogą pochwalić się [[Czechy|czescy]] [[Naukowiec|naukowcy]], którym udało się wyhodować ryż w "varnych saczkach". Niestety, ze względu na fakt, iż [[wynalazek]] ten nie wniósł nic nowego do zagadnienia uzyskiwania z ryżu wódki, został przez środowiska naukowe wyśmiany. |
Znacznym sukcesem mogą pochwalić się [[Czechy|czescy]] [[Naukowiec|naukowcy]], którym udało się wyhodować ryż w "varnych saczkach". Niestety, ze względu na fakt, iż [[wynalazek]] ten nie wniósł nic nowego do zagadnienia uzyskiwania z ryżu wódki, został przez środowiska naukowe wyśmiany. |
||
Można go także kupić u Marka K. pseudonim "Żółtek". Jest on bardzo blisko spokrewniony z Hinczykami i sprowadza wszystko co sie da. |
Można go także kupić u Marka K. pseudonim "Żółtek". Jest on bardzo blisko spokrewniony z Hinczykami i sprowadza wszystko co sie da.Jego plantacje ryżu som najwyrzszej jakosci gdysz choduje je u siebie w domu. |
||
Wersja z 23:46, 26 sty 2006
Ryż - kolejny dowód na to, że wódkę można zrobić ze wszystkiego.
Hodowany głównie w Hinach, mało wymagający - pije mleko i je chleb ze smalcem, rośnie na krzewach w kilogramowych woreczkach. Znacznym sukcesem mogą pochwalić się czescy naukowcy, którym udało się wyhodować ryż w "varnych saczkach". Niestety, ze względu na fakt, iż wynalazek ten nie wniósł nic nowego do zagadnienia uzyskiwania z ryżu wódki, został przez środowiska naukowe wyśmiany. Można go także kupić u Marka K. pseudonim "Żółtek". Jest on bardzo blisko spokrewniony z Hinczykami i sprowadza wszystko co sie da.Jego plantacje ryżu som najwyrzszej jakosci gdysz choduje je u siebie w domu.
Zobacz też: Sake