Nonsensopedia:Zalecenia co do pisania haseł: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Al Capone. Autor wycofanej wersji to 83.18.81.102.)
Linia 1: Linia 1:
Jeśli przeczytałeś już [[Nonsensopedia:Powitanie nowicjuszy|'''to''']], [[Nonsensopedia:Neutralny punkt widzenia|'''to''']] oraz [[Nonsensopedia:Jak pisać, aby nie wyjść na durnia|'''to''']] i [[Nonsensopedia:Kodeks karny|'''to''']] nie zniechęcając się, proponuję przeczytanie jeszcze poniższego tekstu:
Jeśli przeczytałeś już [[Nonsensopedia:Powitanie nowicjuszy|'''to''']], [[Nonsensopedia:Neutralny punkt widzenia|'''to''']] oraz [[Nonsensopedia:Jak pisać, aby nie wyjść na durnia|'''to''']] i [[Nonsensopedia:Kodeks karny|'''to''']] nie zniechęcając się, proponuję przeczytanie jeszcze poniższego tekstu:


'''Parówki''' - wyrób mięsny z drobiu, cielęciny lub wołowiny. Szczególnie dobry ugotowany, usmażony lub poporostu surowy. W chinach parówki służą to czyszczenia rynien i są jedynym jekiem na grzybice odbytu.
== Zalecenia standardowe ==
'''Nieprzestrzeganie poniższych zaleceń dezorganizuje działanie Nonsensopedii i podlega bezwarunkowej karze zbananowania!!!'''

* tytuł artykułu, podobnie jak i jego treść, nie mogą być wulgarne
* artykuł musi być pisany obiektywnie i nie może ujawniać stronniczości
* artykuły, których tytuł nie jest w mianowniku liczby pojedynczej, są natychmiast usuwane
* usuwa się artykuły krótkie (jedno lub dwuzdaniowe) oraz zawierające eksperymenty edycyjne


Jeżeli wciąż masz ochotę napisać artykuł, serdecznie zapraszamy!

[[Kategoria:Meta-strony Nonsensopedii|Zalecenia co do pisania haseł]]

Wersja z 20:41, 29 gru 2006

Jeśli przeczytałeś już to, to oraz to i to nie zniechęcając się, proponuję przeczytanie jeszcze poniższego tekstu:

Parówki - wyrób mięsny z drobiu, cielęciny lub wołowiny. Szczególnie dobry ugotowany, usmażony lub poporostu surowy. W chinach parówki służą to czyszczenia rynien i są jedynym jekiem na grzybice odbytu.