Czekolada: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (kategoria)
Linia 1: Linia 1:
Czekolada - Czarna, brązowa lub biała lepka masa robiona z przemielonego [[kiślu]] z dodadkiem tajemniczej substancji [[XxX]]. Składniki trzeba wymieszać w 8 pełnie [[księżyca]] 13 miesiąca przestępnego roku i poczekaś 2 tyg. aż się sfermentuje.
Czekolada - Czarna, brązowa lub biała lepka masa robiona z przemielonego [[kiślu]] z dodadkiem tajemniczej substancji [[XxX]]. Składniki trzeba wymieszać w 8 pełnie [[księżyca]] 13 miesiąca przestępnego roku i poczekaś 2 tyg. aż się sfermentuje.

[[Kategoria:?]]
{{stubkuch}}

[[Kategoria:Sztuka kulinarna]]

Wersja z 17:52, 1 mar 2006

Czekolada - Czarna, brązowa lub biała lepka masa robiona z przemielonego kiślu z dodadkiem tajemniczej substancji XxX. Składniki trzeba wymieszać w 8 pełnie księżyca 13 miesiąca przestępnego roku i poczekaś 2 tyg. aż się sfermentuje.

Szablon:Stubkuch