Cytaty:Pascal Brodnicki: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (poprawiono z "popiepshymy" na "popiepszymy":)
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Guzik8. Autor wycofanej wersji to Lodzik Loc.)
Linia 5: Linia 5:
* ''...ściptę jeszcze soli''
* ''...ściptę jeszcze soli''
* ''180 stopnia z termoobiega, więc 200 bez termoobiega.''
* ''180 stopnia z termoobiega, więc 200 bez termoobiega.''
* ''A teriaz popiepspymi kaćkę.''
* ''A teriaz popiepshymi kaćkę.''
* ''Bierzemy jeden żółtek.''
* ''Bierzemy jeden żółtek.''
* ''Ciaś, źeby malthetować naszą paphykę.''
* ''Ciaś, źeby malthetować naszą paphykę.''

Wersja z 14:05, 27 kwi 2007

Pascal Brodnicki – cytaty.

  • ...ściepacką.
  • ...który połozimy na talesz
  • ...ściptę jeszcze soli
  • 180 stopnia z termoobiega, więc 200 bez termoobiega.
  • A teriaz popiepshymi kaćkę.
  • Bierzemy jeden żółtek.
  • Ciaś, źeby malthetować naszą paphykę.
  • Czekamy aż się zagęścieje
  • Damy trosze kurczaka piesowi.
  • Dodajemy 3 łyszki oliwa z oliwek.
  • Dodajemy dwa żółtek.
  • dodajemy jednego jajka
  • Dodam kogel-mogel do środka czekolady.
  • Dzisiaj zrobimy kotelet z warchlaka.
  • I teraz pokroimy jabuka.
  • Ile? Z pięć sztuki.
  • Ja jem niebieskie, bleu po francusku się mówi
  • Jeden cały jajek.
  • Kroimy łososza.
  • Lubiem, jak są taka krupioce.
  • Magda, jak Ci to smakuje?
  • Mam tutaj dwa oćipki.
  • Mnięso słociśte
  • Na koniec dodajemy jedna minikostećke przyprawowa Knur.
  • Odkroimy kurczakowi siju.
  • Poprosiłem rzeźnik, żeby dobrze ją trybował
  • Potrzebuję teraz myć mojego kalafioru.
  • Psikrifka.
  • Razem z odrobinem solem
  • robi się coraz gęściejsze
  • Rozchruszamy twie chosteczki Chnora.
  • Rozkrojone awokado ziawijamy w folie, bo wtedy awokado myśli, że jeśt cala.
  • Teraz pokroimy w takom kostećke.
  • Teraz wbijimy 2 jajko.
  • To nam da psiękny zapach i posmek
  • Weźmiemy jedną porcji
  • Zafoliujmy mojego pomidora.