Sztuka kulinarna: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (ort)
(ek - bełkot, nieśmieszne)
Linia 1: Linia 1:
{{ek}}
[[Grafika:Cannibals.jpg|right|200px|thumb|<center>Sztuka kulinarna towarzyszy ludzkości od wieków</center>]]
[[Grafika:Cannibals.jpg|right|200px|thumb|<center>Sztuka kulinarna towarzyszy ludzkości od wieków</center>]]
'''Sztuka kulinarna''' - to [[dziedzina nauki]] zajmująca się przetwarzaniem martwych [[Zwierzę|zwierząt]], [[Człowiek|ludzi]] i [[roślina|roślin]] (według [[Robert Makłowicza|Roberta Makłowicza]] jest do befinicja niedokładna, gdyż zakłada on, że jadł ''pyszną zupę na wirusach'').
'''Sztuka kulinarna''' - to [[dziedzina nauki]] zajmująca się przetwarzaniem martwych [[Zwierzę|zwierząt]], [[Człowiek|ludzi]] i [[roślina|roślin]] (według [[Robert Makłowicza|Roberta Makłowicza]] jest do befinicja niedokładna, gdyż zakłada on, że jadł ''pyszną zupę na wirusach'').

Wersja z 10:28, 26 maj 2006

Plik:Cannibals.jpg
Sztuka kulinarna towarzyszy ludzkości od wieków

Sztuka kulinarna - to dziedzina nauki zajmująca się przetwarzaniem martwych zwierząt, ludzi i roślin (według Roberta Makłowicza jest do befinicja niedokładna, gdyż zakłada on, że jadł pyszną zupę na wirusach).

Prawdopodobnie pierwszym dziełem sztuki kulinarnej było zwierzątko, które nie zdąrzyło spieprzyć z płonącego lasu. Dlatego też za pierwszego artystę uprawiającego sztukę kulinarną nalezałoby uznać owe zwierzątko.


Puzzle stub.png Autorowi tego hasła oderwało palce zaraz po tym, jak wklepał kilka zdań. Jeśli chcesz go zastąpić – rozbuduj to hasło.