Wprowadź nazwę strony, aby zobaczyć zmiany na stronach linkowanych przez tę stronę lub linkujących do niej. (Aby zobaczyć strony z kategorii, wpisz Kategoria:Nazwa kategorii). Strony z listy obserwowanych są wytłuszczone.
Wykaz skrótów:
- N
- Utworzono nową stronę (zobacz też listę nowych stron)
- M
- Drobna zmiana
- b
- Edycja została wykonana przez bota
- !
- Ta strona nie jest sprawdzona
- (±123)
- Zmieniony rozmiar strony (liczba bajtów)
10 sie 2024
2 sie 2024
30 lip 2024
29 lip 2024
17 lip 2024
|
|
|
22:25 |
(Zabezpieczenie) [Typowekonto (2×)] |
|
|
|
|
|
22:25 Typowekonto dyskusja edycje zabezpieczył Dzik [edytowanie=Dozwolone tylko dla użytkowników automatycznie zatwierdzonych] (wygasa 22:25, 24 lip 2024) [przenoszenie=Dozwolone tylko dla użytkowników automatycznie zatwierdzonych] (wygasa 22:25, 24 lip 2024) |
|
|
|
|
|
22:25 Typowekonto dyskusja edycje zabezpieczył Świnia domowa [edytowanie=Dozwolone tylko dla użytkowników automatycznie zatwierdzonych] (wygasa 22:25, 24 lip 2024) [przenoszenie=Dozwolone tylko dla użytkowników automatycznie zatwierdzonych] (wygasa 22:25, 24 lip 2024) |
Szuru-buru (z węg. sör – piwo, bor – wino) – technika barmańska, polegająca na dosładzaniu piwa węgierskim tokajem. Smakuje jak miód pleśniowy, a na drugi dzień nie odróżniasz języka ojczystego od madziarszczyzny.
Czy nie wiesz…
Że w metrze berlińskim chuderlawemu kanarowi towarzyszy dwumetrowy steryd?