Parówka: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(Wszystko, co napiszesz na Nonsensopedii, zgadzasz się udostępnić na licencji GNU FDL i poddać moderacji. PAMIĘTAJ, ABY NIE PISAĆ HASEŁ O OSOBACH PRYWATNYCH. TAKIE HASŁA SĄ NATYCHMIAST USUWANE. NIE U)
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Parówkowyskrytożerca. Autor wycofanej wersji to 89.228.74.66.)
Linia 9: Linia 9:
* odpadków wszelkiego rodzaju (chemiczne, promieniotwórcze, przemysłowe, kanalizacyjne).
* odpadków wszelkiego rodzaju (chemiczne, promieniotwórcze, przemysłowe, kanalizacyjne).
* tego co przejdzie przez maszynkę do mielenia
* tego co przejdzie przez maszynkę do mielenia

* w nie których trudnych przypadkach można znaleśc kawalek zegarka lub ręki osoby mielącej mięso na parówe
Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. [[papier toaletowy]] lub [[pampersy]].
Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. [[papier toaletowy]].
<br clear="all">
<br clear="all">



Wersja z 17:08, 8 kwi 2008

Plik:Parówa.jpg
Te jędrne, zaokrąglane kształty... mmm, obrzydliwstwo...

Parówka – zwana także boskim mięsem, bo Bóg jeden wie, co w niej jest. Z tej racji jest dopuszczona przez Watykan do spożywania w dni postne.

Skład

Parówkę robi się z:

  • niesprzedanych parówek;
  • tego co zostanie podczas produkcji innych przetworów mięsnych;
  • tego co spadnie na ziemię, i do niczego się nie nadaje;
  • odpadków wszelkiego rodzaju (chemiczne, promieniotwórcze, przemysłowe, kanalizacyjne).
  • tego co przejdzie przez maszynkę do mielenia

Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. papier toaletowy.

Galeria

Zobacz też

Szablon:Stubkuch