Parówka: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Linia 16: Linia 16:
Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. [[papier toaletowy]].
Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. [[papier toaletowy]].
<br clear="all">
<br clear="all">
=Z@bdyrPol=
=ZabdyrPol=
Organizacja Zjednoczonych Parów Krakowskich pod dowództwem Andrzeja Zabdyra i jego syna Jakuba Zabdyra.
Organizacja Zjednoczonych Parów Krakowskich pod dowództwem Andrzeja Zabdyra i jego syna Jakuba Zabdyra.
W celach produkcyjnych używa się:
W celach produkcyjnych używa się:

Wersja z 19:16, 18 lis 2008

Plik:Parówa.jpg
Te jędrne, zaokrąglane kształty... mmm, obrzydliwstwo...

Parówka – zwana także boskim mięsem, bo Bóg jeden wie, co w niej jest. Z tej racji jest dopuszczona przez Watykan do spożywania w dni postne.

Skład

Parówkę robi się z:

  • niesprzedanych parówek;
  • tego co zostanie podczas produkcji innych przetworów mięsnych;
  • tego co spadnie na ziemię, i do niczego się nie nadaje;
  • odpadków wszelkiego rodzaju (chemiczne, promieniotwórcze, przemysłowe, kanalizacyjne).
  • tego co przejdzie przez maszynkę do mielenia
  • Gówna z kanalizacji
  • krowiego biustu
  • używanej już w kiblu srajtaśmy
  • Z krowich cycków
  • z męskich członków

Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. papier toaletowy.

Z@bdyrPol

Organizacja Zjednoczonych Parów Krakowskich pod dowództwem Andrzeja Zabdyra i jego syna Jakuba Zabdyra. W celach produkcyjnych używa się: - końskiego łajna - jamnika Maksia - wieprza w okularach - krojoną kurę Wszystko należy dokładnie wymieszać i powstały stolec rozwozi się ZabdyrTruckiem do Warszawy i innych małych wsi.




Galeria

Zobacz też

Szablon:Stubkuch