Mleko: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M
M (left - 2 zdjęcie)
Linia 1: Linia 1:
[[Grafika:Mlekoa.jpg|thumb|Zdjęcie 1-go rodzaju mleka nalewanego właśnie do szklanki]][[Grafika:Mlekokdp.jpg|thumb|Prawdopodobny szkic 2-ej odmiany Mleka]]'''Mleko''' to biały płyn wypływający z [[krowa|krowy]] tudzież z [[byk|byka]] służący do produkcji [[olej|olejów]] [[samochód|samochodowych]] i sztucznej [[skóra|skóry]]. Najlepiej smakuje po uprzednim kilkuletnim przestoju.
[[Grafika:Mlekoa.jpg|thumb|Zdjęcie 1-go rodzaju mleka nalewanego właśnie do szklanki]][[Grafika:Mlekokdp.jpg|thumb|Prawdopodobny szkic 2-ej odmiany Mleka|left]]'''Mleko''' to biały płyn wypływający z [[krowa|krowy]] tudzież z [[byk|byka]] służący do produkcji [[olej|olejów]] [[samochód|samochodowych]] i sztucznej [[skóra|skóry]]. Najlepiej smakuje po uprzednim kilkuletnim przestoju.


Mleko jest koloru mlecznego, smakuje jak mleko, i jest powodem strajków [[nauczyciel|nauczycieli]] w [[Niemcy|proniemieckich]] [[szkoła]]ch. By wyprodukować mleko należy byka tudzież krowe pociągnąć za zwis po uprzednim podstawieniu [[wiadro|wiadra]].
Mleko jest koloru mlecznego, smakuje jak mleko, i jest powodem strajków [[nauczyciel|nauczycieli]] w [[Niemcy|proniemieckich]] [[szkoła]]ch. By wyprodukować mleko należy byka tudzież krowe pociągnąć za zwis po uprzednim podstawieniu [[wiadro|wiadra]].

Wersja z 19:25, 25 kwi 2006

Plik:Mlekoa.jpg
Zdjęcie 1-go rodzaju mleka nalewanego właśnie do szklanki
Plik:Mlekokdp.jpg
Prawdopodobny szkic 2-ej odmiany Mleka

Mleko to biały płyn wypływający z krowy tudzież z byka służący do produkcji olejów samochodowych i sztucznej skóry. Najlepiej smakuje po uprzednim kilkuletnim przestoju.

Mleko jest koloru mlecznego, smakuje jak mleko, i jest powodem strajków nauczycieli w proniemieckich szkołach. By wyprodukować mleko należy byka tudzież krowe pociągnąć za zwis po uprzednim podstawieniu wiadra.

Istnieje też druga odmiana Mleka, jest ona bardzo podobna do ludzi. Niestety, nic więcej o niej nie wiadomo.

Zobacz też: