McDonald’s: Różnice pomiędzy wersjami
M (Szalon na sam dół! niech nie zasłania grafik!) |
M (Robot standaryzuje interwiki) |
||
Linia 30: | Linia 30: | ||
[[Kategoria: Sztuka kulinarna]] |
[[Kategoria: Sztuka kulinarna]] |
||
⚫ | |||
[[en:McDonald's]] |
[[en:McDonald's]] |
||
⚫ |
Wersja z 14:06, 18 lis 2006
McDonald's – sieć restauracji połaczonych z rzeźnią świń, z których wyrabia się produkty z 90-procentową zawartościa tłuszczu, 9-procentową – papieru toaletowego i kilkoma promilami mięsa oraz innych substratów z Biedronki.
McDonald's z czasem stał się globalnym trucicielem, niszcząc nawet swą Matuszkę Amerykę. Zajmuje się sprzedażą smacznej, acz zatrutej żywności, takiej jak frytki i inne gastronomiczne śmieci. Działania roczne bojówki są 30-krotnie wyższe od liczby zabitych w czasie ataku na WTC. Założycielem był niejaki Ronald McDonald.
Coś więcej o samych restauracjach:
Wystrój wnętrz
Klimaty polskiej wiochy: pola, lasy, łąki, stawy itp.
Stali klienci
Głównie grube dzieciaki, które przychodzą tam, żeby wspólnie poogladać relacje z przemówień Rapera Big Kolo, posłuchać audycji Rapera Big Kolo oraz zaplanować dalsze akcje przeciwko TVP, PO itp. Z usług McDonald'sów korzysta też siła robocza, a także członkowie PiS i LPR (z Romkiem Giertychem na czele).
Wartość energetyczna
Liczba kalorii w dziennej partii produkcyjnej wszystkich kanapek McDonalda wynosi 1 megabułę.