Parówka: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to RycerzYeti. Autor wycofanej wersji to Stary Kocur.)
Linia 5: Linia 5:
Parówkę robi się z:
Parówkę robi się z:
* niesprzedanych parówek;
* niesprzedanych parówek;
* niegrzecznych [[dziecko|dzieci]]
* tego co zostanie podczas produkcji innych przetworów mięsnych;
* tego co zostanie podczas produkcji innych przetworów mięsnych;
* tego co spadnie na ziemię, i do niczego się nie nadaje;
* tego co spadnie na ziemię, i do niczego się nie nadaje;
* potłuczonego szkła i gwoździ
* odpadków wszelkiego rodzaju (chemiczne, promieniotwórcze, przemysłowe, kanalizacyjne).
* odpadków wszelkiego rodzaju (chemiczne, promieniotwórcze, przemysłowe, kanalizacyjne).


Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. [[papier toaletowy]], macki ośmiornic i zasłonki.
Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. [[papier toaletowy]].


Mimo złudnego wyglądu parówki nie są robione z mięsa ani żadnych jego pochodnych.

<br clear="all">
<br clear="all">



Wersja z 21:13, 13 cze 2007

Plik:Parówa.jpg
Te jędrne, zaokrąglane kształty... mmm, obrzydliwstwo...

Parówka – zwana także boskim mięsem, bo Bóg jeden wie, co w niej jest. Z tej racji jest dopuszczona przez Watykan do spożywania w dni postne.

Skład

Parówkę robi się z:

  • niesprzedanych parówek;
  • tego co zostanie podczas produkcji innych przetworów mięsnych;
  • tego co spadnie na ziemię, i do niczego się nie nadaje;
  • odpadków wszelkiego rodzaju (chemiczne, promieniotwórcze, przemysłowe, kanalizacyjne).

Ponadto stosuje się substancje wzmacniające smak i zapach np. papier toaletowy.

Galeria

Zobacz też

Szablon:Stubkuch