Krówka ciągutka: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(I po bólu)
(Normalne zmiany)
Linia 24: Linia 24:
*aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
*aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
*może zawierać śladowe ilości krówki.
*może zawierać śladowe ilości krówki.
*kocham Gośkę z VI B

[[Kategoria:Przedmioty codziennego użytku|{{PAGENAME}}]]
[[Kategoria:Przedmioty codziennego użytku|{{PAGENAME}}]]

Wersja z 15:12, 19 paź 2012

Krówki ciągutki
Papierek

Krówka ciągutka – niby taki zwyczajny, krówkowy cukierek, słynący z niesamowitej zdolności sklejania zębów, gębów, palców jak również przypadkowo napotkanych kartek i ubrań. Do tej pory tajemnicą jest dlaczegóż to nazywany jest batonem. Istnieją przypuszczenia że ma to jakiś związek z klejem Baton.

Jedzenie krówki

Jedzenie takiej Krówki jest prawdziwą sztuką i wymaga specjalnych umiejętności. Tylko nielicznym udało się nie ubrudzić podczas jej jedzenia. Najczęściej wszelkie próby odgryzienia kawałka kończą się rozciąganiem krówki w nadziei że w końcu się rozerwie.

Prawdy i ciekawostki o krówce ciągutce

Skład krówki ciągutki

  • cukier;
  • syrop skrobiowy;
  • mleko w proszku;
  • serwatka w proszku;
  • margaryna;
  • aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
  • może zawierać śladowe ilości krówki.
  • kocham Gośkę z VI B