Krówka ciągutka: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono poprzednią wersję, jej autor to Artur21. Autor wycofanej wersji to 188.47.130.166.)
(JAN PAWEL 2 DEMON - PEDOFIL - SLUGA SZATANA)
Linia 2: Linia 2:
[[Plik:Papierek_po_krówce.gif|thumb|200px|Papierek]]
[[Plik:Papierek_po_krówce.gif|thumb|200px|Papierek]]


'''Krówka ciągutka''' – niby taki zwyczajny, krówkowy cukierek, słynący z niesamowitej zdolności sklejania [[zęby|zębów]], gębów, [[palec|palców]] jak również przypadkowo napotkanych kartek i ubrań.
'''Kremówka ciągutka''' – niby taki zwyczajny, krówkowy cukierek, słynący z niesamowitej zdolności sklejania [[zęby|zębów]], gębów, [[palec|palców]] jak również przypadkowo napotkanych kartek i ubrań.
Do tej pory tajemnicą jest dlaczegóż to nazywany jest batonem. Istnieją przypuszczenia że ma to jakiś związek z [[klej]]em Baton.
Do tej pory tajemnicą jest dlaczegóż to nazywany jest batonem. Istnieją przypuszczenia że ma to jakiś związek z [[klej]]em Baton.



Wersja z 20:18, 27 mar 2013

Krówki ciągutki
Papierek

Kremówka ciągutka – niby taki zwyczajny, krówkowy cukierek, słynący z niesamowitej zdolności sklejania zębów, gębów, palców jak również przypadkowo napotkanych kartek i ubrań. Do tej pory tajemnicą jest dlaczegóż to nazywany jest batonem. Istnieją przypuszczenia że ma to jakiś związek z klejem Baton.

Jedzenie krówki

Jedzenie takiej Krówki jest prawdziwą sztuką i wymaga specjalnych umiejętności. Tylko nielicznym udało się nie ubrudzić podczas jej jedzenia. Najczęściej wszelkie próby odgryzienia kawałka kończą się rozciąganiem krówki w nadziei że w końcu się rozerwie.

Prawdy i ciekawostki o krówce ciągutce

Skład krówki ciągutki

  • cukier;
  • syrop skrobiowy;
  • mleko w proszku;
  • serwatka w proszku;
  • margaryna;
  • aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
  • może zawierać śladowe ilości krówki.