Paluszki rybne: Różnice pomiędzy wersjami
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Znacznik: skórka mobilna |
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to Saper Skrzypek. Autor wycofanej wersji to 79.184.224.105.) |
||
Linia 3: | Linia 3: | ||
Podobno w paluszkach rybnych jest 7% ryby. |
Podobno w paluszkach rybnych jest 7% ryby. |
||
{{stub|kuch}} |
|||
Jest w nich więcej gówna, niż możesz wysrać. Za***iste w smaku. |
|||
{{Jedzenie}} |
{{Jedzenie}} |
||
Wersja z 20:15, 13 gru 2013
Paluszki rybne – ciekawe pożywienie o szerokiej gamie kształtów, sprzedawane w kolorowych paczuszkach w hipermarketach. Często z dodatkiem groszku lub marchewki. Składają się z glutaminianu sodu, kwasku cytrynowego (regulator kwasowości), aromatów identycznych z naturalnymi, papieru toaletowego oraz śladowej ilości ryb i orzechów włoskich.
Podobno w paluszkach rybnych jest 7% ryby.
To jest tylko zalążek artykułu z dziedziny sztuki kulinarnej. Jeśli wiesz co jesz – rozbuduj go.